Nieuw

Tomaat-Garnaalschotel
Garnaal schotel

Assortiment groentjes rijkelijk aangevuld met verse garnalen en knapperige frietjes

Koude schotel
Koude schotel

Verse groentjes, assortiment charcuterie en knapperige frietjes

bloemkool-kaasburger-313x220
Bloemkool-kaasburger

Mix van kleine bloemkoolroosjes met prei en kaas omhuld in een knapperig korstje met sezamzaadjes, die de burger net dat extraatje geeft. Deze tussen een broodje met wat salade, tomaat en wat besprenkeld met een lichte vinaigrette is een orgasme voor de smaakpapillen

Bicky-Mexicano
Bicky mexicano burger

Een pittige mexicano maar deze keer in een vierkant!!
Deze tussen een rond broodje en afgewerkt zoals een echte Bicky burger

tomaat-mozzarella
Tomaat Mozzarella sticks

Heerlijke mozzarella kaas gemengd met sappige tomaatjes omhult in een krokant jasje

jalapeno-burger
Crumpy Jalapeno Burger

Heerlijke pikante burger tussen een echt broodje – cheddar kaas – salade – uiringen – jalapenoburger – jalapeno’s – saus

belgium-trio
Belgium Trio

3 heerlijke cheddar balletjes elk met zijn eigen toets
zwart = hete kool (jalapenos pepers)
geel = yellow chili chees ( chilipepers)
rood = red habanero (habanero pepers)

Scampi-red-curry-20-gr-1536x1210
Scampi red curry balletjes

Ambachtelijke Oosterse balletjes van scampi’s op smaak gebracht met Thaise rode curry.

Scampi-basilicum-20-gr-1536x1212
Scampi Basilicum balletjes

Ambachtelijke balletjes gevuld met scampi’s en basilicum in een zacht sausje

CROQUETTES-RILLETTE-DE-PORC-PINXTOS-copie
Rilette Balletjes

‘Les rillettes’ is een smeuïge vleesbereiding ontstaan in de 15de eeuw in de Franse provincie La Touraine. Het is een heerlijk ‘bommetje’ gerold in knapperige jasje.

ASPERGE-ZALM
Asperge Zalm Kroket

Ambachtelijke kroket met Belgische asperges en verse gerookte zalm,
een leuke combinatie in een krokant korstje!

Asperge-superano-1536x1114
Asperge Superano kroket

Ambachtelijke Asperge superano kroket . Deze seizoensgebonden kroket op basis van Belgische ham en asperges uit eigen streek schikt zich gemakkelijk in elk menu. De Belgische ham wordt eerst droog gezouten uit Sardinië en daarna gedroogd.

cheese-crack
Cheese Crack

Een lekker smeuïge combinatie van 2 kanjers van kazen: belegen Goudse kaas en Emmentaler,
en dan met een krakend krokant korstje

Facebook
Instagram
Bel ons
Route